MIXEN en matchen!

Posted September 13, 2013 by Lobke Elbers

Jaja, ook bij de bakbar is het modeseizoen volop begonnen. Het is tijd om te mixen en matchen met kleuren. Ook in de keuken mag het er toch best modieus uitzien? We hebben een aantal gereedschappen gevonden die én handig zijn, én onwijs pretty! Volgens ons zijn de kleuren rood, oranje, grijs en zelfs wit hipperdehip in de keuken! Heel stiekem vinden wij bakken nèt iets fijner met mooie en duurzame spulletjes. Maar dat is misschien niets nieuws ;)

Onze beslagkommen zijn essentieel. We mengen er de chocolade mee in het deeg, kneden er de nootjes in, tikken er eitjes in kapot en prakken de boter erin. Als we bakken op locatie nemen we altijd een aantal van deze fleurige kommen mee. Soms serveren we er zelfs koek in, zo mooi zijn ze! Wij vinden namelijk dat niet alleen de eindresultaten van je baksels een mooi plekje verdienen, maar ook het keukengereedschap. Dus niet áchter in de kast verstopt, maar óp de kast of op de plank waar ze gezien mogen worden! En dat als je ernaar kijkt, je spontaan weer zin krijgt om te bakken, mixen, kneden etc.

We hebben een aantal combi's voor je samengesteld waar je blij van wordt! Van fris tot fleurig en van hip tot stijlvol. Wat dacht je bijvoorbeeld van wit met roze (voor de roze liefhebbers), oranje met blauw (voor de kleurgekken), grijs met rood (voor de échte bakfreaks) en oranje met oranje (voor de op en top stijllovers)? Bij ons kun je alles mixen en matchen! Wat is jouw favoriete combinatie waarvan jouw modehartje sneller gaat kloppen?

 

Comments

Your Name:

Your Email:

Your Comment: Note: HTML is not translated!

Enter the code in the box below:Powered By OpenCart
de BakbarWinkel - zelf de heerlijkste taarten en koekjes maken - © 2018