Insta-bakkers

Posted October 25, 2013 by Lobke Elbers

En het weekend staat weer voor de deur. Het fijnste momentje. Wat doen jullie eigenlijk met fijne momenten? Leggen jullie ze vast? Wij wel! Want wij hebben nu ook Instagram! We houden van fotootjes maken en jullie 'lekker' maken met waar we mee bezig zijn. En nu is dit voor ons niet heel moeilijk, aangezien bakken, snoepen en mooie spulletjes onze core-business is.

Maar eigenlijk is het leuker om samen te doen. Samen met jullie! Onze volgers. Samen verhalen maken en delen wat we doen. Want zeg nou zelf. Jij vind het toch ook best leuk om óns een keer lekker te maken met een van die toffe baksels die jij altijd maakt. Of een live actie foto van wanneer jij onze webshop pakketjes aan het uitpakken bent? Of als je een bakbar DIY pakket gaat uitproberen in de avonduurtjes, weekenduurtjes, vrije uurtjes?

Volg ons maar via debakbar en tag ons met hashtag #bakbar. De leukste foto's zullen we door posten naar onze facebook, so are you a happy customer? Than show us! En al die andere mensen! Ze mogen weten dat je er bent en dat je van bakken houdt. Want daar houden we uiteindelijk allemaal van.

Wij zijn fan. Van jullie! En vandaag hebben we zelfs de mijlpaal bereikt van 900 followers op Facebook. WOW. Op naar de volgende mijlpaal. Mét jullie!

Liefs, de koekebakkers van de bakbar

& don't forget to tag us on instagram #bakbar of follow @debakbar

Comments

Your Name:

Your Email:

Your Comment: Note: HTML is not translated!

Enter the code in the box below:Powered By OpenCart
de BakbarWinkel - zelf de heerlijkste taarten en koekjes maken - © 2018