Archives: September, 2013

Show:
Sort By:

Zoete koekjes bakken

Posted September 27, 2013 by Lobke Elbers de Bakbar.

Dat doen we graag. Maar we bakken nog weleens wat meer. Porseleinen koekjes bijvoorbeeld. Wisten jullie dat van het porselein bakken, het idee voor bakservies en uiteindelijk de bakbar is ontstaan? Allemaal te danken aan onze eigen Saakje. Vandaag vertell..more..

Bakbar Models

Posted September 20, 2013 by Lobke Elbers de Bakbar.

Het is (b i j n a) weekend, het weer wordt nèt iets beter, maar voor ons betekent het gewoon BAKKEN. Met vijgen, pruimen, seizoensappeltjes én die mogen ook weer: sinaasappeltjes. Het wordt een kleurrijk bakseizoen met nieuwe smaken en nieuwe modelletje..more..

MIXEN en matchen!

Posted September 13, 2013 by Lobke Elbers de Bakbar.

Jaja, ook bij de bakbar is het modeseizoen volop begonnen. Het is tijd om te mixen en matchen met kleuren. Ook in de keuken mag het er toch best modieus uitzien? We hebben een aantal gereedschappen gevonden die én handi..more..

De bloem(etjes) buiten zetten

Posted September 6, 2013 by Lobke Elbers de Bakbar.

Als je zegt dat je eieren van de kip komen, je fruit van de boer afkomstig is en je meel gemaakt wordt door de molen dan moet je dat ook laten zien. Vinden wij tenminste! Wij werken graag met zoveel mogelijk eerlijke, duurzame en mooie producten..more..

Powered By OpenCart
de BakbarWinkel - zelf de heerlijkste taarten en koekjes maken - © 2018