Posts

Show:
Sort By:

Heel Holland Bakt!

Posted June 10, 2014 by .

De eerste blote benen laten zich weer zien. En wat is het weer vollop genieten van die heerlijke zonnestralen. Een lekker kop thee, goed boek en de keuken verspreid een geur van heerlijk vers gebakken taart. Ik moet me inhouden om niet eerder het ovendeur..more..

De Sint is alweer 2 weken in ons land. Uit vele schoentjes zijn de wortels geplukt en geruild tegen cadeautjes. Stiekem kijk ik ook altijd uit naar de sinterklaastijd. En dan niet speciaal naar de goed heiligman, maar eigenlijk naar alle lekkere hapjes di..more..

Speculaas voor grown-ups

Posted November 8, 2013 by Lobke Elbers.

Afgelopen woensdag stroomde de winkel langzaam vol met schattige kiddo's die van hun mama's een paar rondjes aan het koekrad van de bakbar mochten draaien. We hebben het natuurlijk over ons ouderwetsche speculaasmachinaal. Een kilo deeg en heel wat omwent..more..

Een mini awardje

Posted November 1, 2013 by Lobke Elbers.

Hedendaags is ons het nieuws bereikt dat de bakbarblog een schattig prijsje heeft gewonnen. We hebben hem gekregen van een van onze trouwe blog lezeressen (en fan) Justine Biesot, zij stuurde ons de prijs door omdat ze ons blog een leuk en inspi..more..

Insta-bakkers

Posted October 25, 2013 by Lobke Elbers.

En het weekend staat weer voor de deur. Het fijnste momentje. Wat doen jullie eigenlijk met fijne momenten? Leggen jullie ze vast? Wij wel! Want wij hebben nu ook Instagram! We houden van fotootjes maken en jullie 'lekker' maken met waar we mee bezig..more..

Food for thought

Posted October 11, 2013 by Lobke Elbers.

WOW! Wat een reacties hebben we al gehad op onze post/zoektocht naar een superleuke, nieuwe, enthousiaste, goede koekenbakker voor in de bakbarwinkel. Daar zijn we best een beetje trots op. Misschien kunnen we je hier alvast een beetje vertellen wat he..more..

Plankjeskoorts (dat kennen wij niet!)

Posted October 5, 2013 by Lobke Elbers.

Het begon ruim 1,5 week geleden. Het zagen van de 700 plankjes. Dat is wel écht precisie werk. Juiste afmeting, rondje erin frezen en jullie alvast een fotootje sturen. Dinsdag was het dan eindelijk zover. De bakbar bus vol met 700 van die plankjes (inmi..more..

Zoete koekjes bakken

Posted September 27, 2013 by Lobke Elbers.

Dat doen we graag. Maar we bakken nog weleens wat meer. Porseleinen koekjes bijvoorbeeld. Wisten jullie dat van het porselein bakken, het idee voor bakservies en uiteindelijk de bakbar is ontstaan? Allemaal te danken aan onze eigen Saakje. Vandaag vertell..more..

Bakbar Models

Posted September 20, 2013 by Lobke Elbers.

Het is (b i j n a) weekend, het weer wordt nèt iets beter, maar voor ons betekent het gewoon BAKKEN. Met vijgen, pruimen, seizoensappeltjes én die mogen ook weer: sinaasappeltjes. Het wordt een kleurrijk bakseizoen met nieuwe smaken en nieuwe modelletje..more..

MIXEN en matchen!

Posted September 13, 2013 by Lobke Elbers.

Jaja, ook bij de bakbar is het modeseizoen volop begonnen. Het is tijd om te mixen en matchen met kleuren. Ook in de keuken mag het er toch best modieus uitzien? We hebben een aantal gereedschappen gevonden die én handi..more..

Powered By OpenCart
de BakbarWinkel - zelf de heerlijkste taarten en koekjes maken - © 2018