Over de Bakbar

De Bakbar en BakbarWinkel

De Bakbarwinkel bevindt zich in het hart van het Modekwartier Arnhem. We hebben alles in huis voor het zelf maken van overheerlijke authentieke taarten en koekjes. Zo verkopen we bijzonder mooi vormgegeven DIY pakketten waarmee iedereen in een handomdraai zelf de heerlijkste taarten en koekjes kan maken. Verder hebben we locale ingredienten zoals meel van de Molen en boter en eieren van oa. de Doorwerthse boerderij Veld en Beek. En uiteraard hebben we allerhande gereedschappen, uitstekers, beslagkommen, bakboeken, presentatie items en nog veel meer!

Met regelmaat bakken we taarten en koekjes in de winkel in Arnhem zodat bezoekers kunnen kijken, ruiken en proeven. Daarnaast geven we workshops voor diegene die graag meer willen weten over het zelf bakken van taarten en koekjes. Voor informatie over workshops kunt u kijken op de bakbar facebook.

 

 

 

De bakbarwinkel is ontstaan vanuit onze passie voor het maken van echt authentiek ruig banket. Geen gefriemel met marsepein en fondant maar mooi beslag en eerlijke locale ingredienten. Om die reden bedachten we eerder al de bakbar. De bakbar is hét mobiele taarten evenement op lokatie. We bakken live midden tussen uw gasten smakelijk en prachtig opgemaakte taarten en hapjes. De bakbar is eigenhandig ontworpen en ontwikkeld speciaal om op locatie een taartenfeest te maken. Kijk voor meer informatie op www.bakbar.nl


De BakbarWinkel

Klarendalseweg 434  Arnhem

Openingstijden - woe t/m za van 11:00 tot 17:00

 

bakbar winkel bakgereedschap arnhem 

Powered By OpenCart
de BakbarWinkel - zelf de heerlijkste taarten en koekjes maken - © 2017