Veel gestelde vragen


 

Wat is DIY?

DIY staat voor Do It Yourself, dus doe het zelf. In onze DIY pakketjes zit alles wat je nodig hebt om taart te maken. Een passend bakblik dus, ingredienten en/of accessoires. Het liefst zouden we ook verse eieren en boter meesturen, maar dat gaat helaas niet, dus die moet je zelf toegoegen.

Wat als mijn taart of koekje mislukt?

We doen uiteraard ons uiterste best om de recepten zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Mocht u er toch niet uitkomen of tips kunnen gebruiken stuur dan een berichtje via onze facebook.

Van wie zijn die prachtige foto's?

Die zijn gemaakt door Masha Bakker.
Ik wil mijn product retourneren, hoe werkt dat?

Overeenkomstig de Algemene Voorwaarden bent u via het herroepingsrecht gerechtigd de artikelen binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen te retourneren. U krijgt het volledige aankoopbedrag inclusief de bezorgkosten terug. Slechts de kosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor uw rekening. Alleen ongebruikte, onbeschadigde artikelen worden retour geaccepteerd. In het geval van herroepingsrecht wordt het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen teruggestort. Voor het retourneren van producten kunt u dit formulier invullen.

Ik heb een klacht, wat nu?

Dat is heel vervelend! Stuur ons een mailtje met uw bestelnummer en een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de klacht. We gaan er binnen onze mogelijkheden zo veel mogelijk aan doen om u te helpen.

Ik wil iemand een product of DIY pakket kado doen, hoe werkt dat?

Alle onze producten worden feestelijk ingepakt. U kunt bij de verzendgegevens onderscheid maken tussen factuur- en afleveradres. Vul bij afleveradres uw gewezen gelukkige. U kunt verder nog een persoonlijke noot achterlaten. Wij maken alles in orde voor een prachtig kado!

Zijn de DIY pakketten biologisch?

Daar waar mogelijk gebruiken we Biologische producten. Zo halen we eieren en boter bij Natuurboerderij Veld en Beek. Meel komt van buurman Molen de kroon.
Hoe zit het met de houdbaarheid van producten? Over het algemeen zijn DIY pakketten voorzien van lang houdbare producten. Mochten er bederfelijke waar in zitten dan zijn deze duidelijk voorzien van een THT datum.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

We gebruiken uw gegevens alleen om uw bestelling op een door u aangegeven adres te krijgen.

Zijn jullie de goedkoopste?

Geen idee, maar we zijn wel de leukste en hebben unieke producten die nergens anders te koop zijn!

Hoe ziet de BakbarWinkel er eigenlijk in het echt uit?

 

U kunt de winkel in levende lijve (walk through) bekijken via deze link

 

 

 

 

 

 

 

Powered By OpenCart
de BakbarWinkel - zelf de heerlijkste taarten en koekjes maken - © 2017